Onze kennis
Onze kracht
Onze oplossingen
Onze aanpak

Onze kennis

Golden Scorpion Nederland (GSNL) ontwikkelt, produceert en assembleert elektronische componenten voor verlichting voor de glastuinbouw en hydrophonics.
Verlichting, die sterk bijdraagt aan een kwalitatief hoogwaardige en constante productie van gewassen. Daarvoor is een unieke combinatie van kennis op het gebied van verlichting, elektrotechniek én tuinbouw nodig. Die drie elementen komen binnen ons bedrijf naadloos samen. Tientallen jaren praktische ervaring in de glastuinbouw én de verlichtingsindustrie maken GSNL wereldwijd de logische partner voor OEM-leveranciers van verlichtingsarmaturen voor de glastuinbouw.

Er is alle reden om te kiezen voor de producten van GSNL, zoals:

 • Unieke combinatie kennis en ervaring
 • Korte en efficiënte communicatie met onze productielocatie in Ma-anshan
 • Team van specialisten staan voor u klaar

Onze kracht

Kennis en ervaring van GSNL zorgen voor de perfecte oplossing voor elk vraag over glastuinbouwverlichting. GSNL spreekt de taal van de klant. Gevestigd in het grootste en modernste glastuinbouwgebied van Europa met de hoogste opbrengst ter wereld per vierkante meter, lossen wij dagelijks de uitdagingen van onze klanten op. De focus ligt op efficiëntie, rendement en een productie(proces) zonder zorgen. GSNL levert haar klanten precies de juiste HPS- en LED-drivers, behuizingen en eventueel bekabeling. 101 verleende patenten en 81 certificaten voor onze producten onderstrepen onze kracht en innovatiedrang.

Wij zorgen voor meer kracht, zoals:

 • Expliciete focus op glastuinbouw en hydrophonics
 • We hebben een multidisciplinair team
 • Hoge ontwikkelingssnelheid en grote flexibiliteit

Onze oplossingen

De kennis en ervaring van GSNL vertaalt zich in klantspecifieke drivers voor verlichting. Wij leveren onze drivers voor alle denkbare voltages: 120 volt, 240 volt, 277 volt, 347 volt, 400 volt en 480 volt. De wattages variëren van 40 tot 1200. Verder biedt GSNL ondersteuning bij de totstandkoming van het eindproduct. Denk daarbij aan slim assembleren, het leveren van sub-assemblies, kabelbomen, kabelsystemen, controlesystemen en verder alles wat betrekking heeft tot verlichtingssystemen.

Onze aanbod bestaat uit

 • Klantspecifieke HPS- en LED-drivers.
 • Drivers in alle wereldwijd gebruikte voltages.
 • Ondersteuning bij product/ assemblage vraagstukken

Onze aanpak

De oplossingen van GSNL zijn altijd klant specifiek. Op basis van de specificaties die wij gezamenlijk opstellen met onze OEM-partner stelt de R&D-afdeling het juiste product samen. Daarbij gebruiken wij alleen kwalitatief hoogwaardige componenten van A-merken, die uitvoerig worden getest. Onze kennis en ervaring zetten we in om eventuele uitdagingen te signaleren en op te lossen in een hoogwaardig product. Wij adviseren over te gebruiken onderdelen voor eindproducten. Wij zorgen voor de certificering van de componenten en eventueel eindproducten. Zo nemen wij onze partners de zorgen over de samenstelling van het armatuur geheel uit handen.

Onze aanpak bestaat uit

 • Klantspecifieke oplossingen.
 • Optimale controle in- en uitgaande componenten.
 • Internationale certificering producten.

Jarenlange ervaring in tuinbouw en lichtindustrie hebben elkaar binnen GSNL gevonden

Jarenlange ervaring in tuinbouw
en lichtindustrie hebben elkaar
binnen GSNL Gevonden